Dit is CZdirect

Een voordelige zorgverzekering, maar ook top service en meer dan 20 extra’s. Dat is CZdirect, de online zorgverzekering van CZ.

3 jonge vrouwen gaan wielrennen

Past CZdirect bij mij? Check het zelf

CZdirect is de ideale keuze voor mensen die:

  • willen besparen op hun zorgverzekering
  • maar ook op zoek zijn naar de vertrouwde service van CZ
  • hun verzekering en zorg online willen regelen
  • alleen de meest gekozen aanvullende zorg willen verzekeren
  • het prima vinden om naar een zorgverlener met contract te gaan
  • als ze maar terecht kunnen in elk Nederlands ziekenhuis

Voordelig met de voordelen van CZ

CZdirect is onderdeel van CZ. Met 1 basisverzekering, aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen is CZdirect lekker overzichtelijk. De basisverzekering is ook heel helder. Die vergoedt 100% bij een zorgverlener die een contract met ons heeft en 65% zonder contract.

De aanvullende verzekeringen vergoeden alleen de meest gekozen aanvullende zorg, zoals fysiotherapie, brillen en tandartscontroles. Daardoor krijgt u een scherpe premie. U heeft al een aanvullende verzekering voor € 2 per maand. Verder kunt u rekenen op de vertrouwde service en gratis extra’s van CZ.

Dit zeggen klanten op Independer

"CZdirect had de beste prijs-kwaliteit verhouding op Independer. Ik heb ook rechtstreeks contact met CZ gehad en de service was uitstekend." (Anoniem, 3 juni 2021)

"Heb gekozen voor CZdirect, alles online en het verzekeringspasje snel geleverd. De informatie over je verzekering krijg je online en het is goed en overzichtelijk." (Anoniem, 21 december 2020)

"Overstap naar CZdirect was super geregeld snel duidelijk en makkelijk. Ben er blij mee. Top geregeld." (Anoniem, 13 december 2020)

Overstappen? Zo gedaan

Overstappen is echt heel simpel: pakket kiezen, premie bekijken en aanvragen. De rest doen wij. Zelfs het opzeggen van uw oude verzekering. Klinkt goed?

Kies dan nu uw pakket
  • Wij regelen de overstap
  • Heel makkelijk online
  • 14 dagen bedenktijd

Veelgestelde vragen

Nee, dat gaat helaas niet. Kiest u voor een basisverzekering van CZdirect? Dan kunt u alleen kiezen uit de aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen van CZdirect.

Ja, dan kan, maar de basisverzekering van CZdirect vergoedt alleen 100% bij zorgverleners die een contract met ons hebben. Kiest u voor een zorgverlener zonder contract? Dan krijgt u 65% van de rekening vergoed, maar niet meer dan de maximale vergoeding. Bekijk de vergoeding bij zorgverleners zonder contract. Gelukkig heeft CZdirect een contract met alle ziekenhuizen en 45.000 andere zorgverleners. U vindt dus altijd een zorgverlener met contract in uw buurt.

Vind een zorgverlener met een contract

Kunt u hulp gebruiken? We zijn er voor u