Vergoedingen CZdirect

Bij CZdirect bent u in 2024 goed verzekerd voor de belangrijkste zorg. Met extra zekerheid voor een laag bedrag. Wilt u weten wat u vergoed krijgt? We hebben de belangrijkste vergoedingen voor u op een rij gezet.

Uw persoonlijke vergoedingen bekijken? Als klant van CZdirect doet u dit eenvoudig via Mijn CZ of de CZ app.

Vergoedingen uit de basisverzekering

De overheid bepaalt elk jaar welke vergoedingen in de basisverzekering zitten. Met dit basispakket bent u verzekerd voor belangrijke zorg. Zoals een bezoek aan de huisarts, ziekenhuiszorg en medicijnen. Bekijk de belangrijkste vergoedingen uit de basisverzekering:

Vergoedingen uit de aanvullende verzekeringen

De basisverzekering vergoedt niet alles. Fysiotherapie en tandartskosten zijn bijvoorbeeld niet meeverzekerd. Gelukkig bent u bij CZdirect goed aanvullend verzekerd tegen een scherpe premie. Bekijk wat u vergoed krijgt met onze aanvullende verzekeringen:

Al sinds 2023 klant of via uw werkgever bij ons verzekerd?

Dan profiteert u in 2024 van meer voordelen en vergoedingen voor uw zorg en gezondheid. Van 5 ongebruikte fysiobehandelingen meenemen tot een ongevallendekking voor mondzorg en fysiotherapie.

Dit krijgt u ook vergoed

Staat uw vergoeding er niet tussen? Geen zorgen. Met uw CZdirect verzekering krijgt u ook vergoedingen voor andere zorg, zoals beweegprogramma's en logeerkosten. Bekijk alle vergoedingen.

Nog vragen? We zijn er voor u

Naar boven