Vrouw op straat lacht

Speciaal voor ING-klanten

Goede zorg, extra ruime vergoedingen en een scherpe premie? Je bent in 2022 al voor € 120,75 per maand verzekerd (bij een eigen risico van € 385).
Bereken meteen je premie

CZdirect zorgverzekering voor klanten van ING

Wij hebben een uniek aanbod voor jou als klant van ING. Een top zorgverzekering met scherpe premie en vergoedingen die nog ruimer zijn dan de standaard aanvullende verzekeringen. Met keuze uit 1 basisverzekering, 3 aanvullende verzekeringen en een hele voordelige tandartsverzekering is er altijd een pakket dat bij je past. Bovendien kan je altijd rekenen op de vertrouwde service van CZ.

Daarom kies je voor CZdirect

  • Superscherpe premie
  • Nog ruimere vergoedingen voor ING-klanten
  • Korting met een hoger eigen risico
  • Toegang tot alle ziekenhuizen in Nederland
  • Gratis gezondheidsprogramma’s bij aanvullende verzekeringen

Complete basisverzekering voor een scherpe prijs

Alle basisverzekeringen vergoeden dezelfde zorg, zoals je huisarts, medicijnen of het ziekenhuis. Maar bij CZdirect krijg je een scherpe premie én meer dan 20 extra’s. En kun je gewoon terecht bij elk ziekenhuis in Nederland. Wel zo fijn.

Tip! Krijg tot € 240 korting bij een hoger eigen risico

Boven op het verplichte eigen risico van € 385 kun je kiezen voor een hoger eigen risico. Bij een eigen risico van € 885 betaal je € 100,75 per maand voor je basisverzekering. Dat scheelt!

Aanvullend verzekerd vanaf € 1 per maand

Met een aanvullende verzekering verzeker je nog meer mee, bijvoorbeeld fysiotherapie of alternatieve zorg. En jij krijgt vergoedingen die nog ruimer zijn dan gebruikelijk. Bovendien kan je deelnemen aan gratis online gezondheidsprogramma’s. Vergelijk de 3 aanvullende verzekeringen en ontdek je scherpe premie.

Tandartsverzekering voor € 7,50 per maand

Controles, gaatjes vullen of naar de mondhygiënist. Het kost wat. Gelukkig ben je met een tandartsverzekering extra goed verzekerd. Je krijgt namelijk € 50 meer vergoed dan bij de standaard tandartsverzekering van CZdirect, tot wel € 300 per jaar.

Samenwerking tussen Nationale-Nederlanden (bemiddelaar) en CZ

Logo's NN en CZ

Dit aanbod is ontstaan vanuit een samenwerking tussen CZ, Nationale-Nederlanden (NN) en ING. Kies je als ING-klant voor de CZdirect zorgverzekering? Dan word je klant van CZ en kun je vertrouwen op haar service en zorgervaring. Ze is je eerste aanspreekpunt. NN bemiddelt voor ING klanten het unieke aanbod van CZ, en informeert je via deze pagina over de inhoud van de zorgverzekering. NN ontvangt hiervoor van CZ een vergoeding. ING brengt je alleen in contact met NN en CZ en is niet betrokken bij de totstandkoming, inhoud en beheer van de zorgverzekering. ING geeft geen gegevens van ING klanten door aan NN. ING ontvangt een leadvergoeding van NN voor elke persoon die via haar kanalen wordt doorgeleid naar NN en CZ en daar een CZdirect zorgverzekering afsluit.

Lees meer over de samenwerking tussen ING, NN en CZ in deze toelichting.

Overstappen? Zo gedaan

Overstappen is echt heel simpel: pakket kiezen, premie bekijken en aanvragen. De rest doen wij. Zelfs het opzeggen van je oude verzekering. Klinkt goed?

Kies dan nu je pakket
  • Wij regelen de overstap
  • 14 dagen bedenktijd
  • Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd

Nog vragen? We zijn er voor u

Naar boven